Erja

Hei!
Muistus: Tämä pitää täyttää asap!
https://www.tp47.com/juniorit/pelaajien-ilmoittautuminen-kaudelle-2020/
Erja

Erja

Hei!
Jokaisen pelaajan huoltajan pitää täyttää rekisteritiedot kuntoon. Pelit alkavat osalla porukkaa jo 5.1.2020.
https://www.tp47.com/juniorit/pelaajien-ilmoittautuminen-kaudelle-2020/

Julius ilmoittautui in

Pitää lähteä klo 20.30-mika lähtee yöksi töihin.

Minna ilmoittautui in

Voin olla jonakin, jos tarvetta

Erja

Iltaa joukkue!
Kesä lähenee kovaa vauhtia. Lapset olivat tänään potkimassa tuntitolkulla koulun jälkeen Länsirannalla palloa. Mahtava homma!
Lähestyvän kesän merkinä pyörähtää myös sarjakausi käyntiin. Meillä on kotipelejä nyt kevätkierroksella useita ja se tietää talkoilua jokaisen mukana olevan lapsen huoltajalle.
Muutoinkin meillä on toukokuussa vuoden toinen kahviovuoro, jonne Minna V. jakoi tänään vuorot. Tämä talkoilu on meidän joukkueessa jo niin tuttua puuhaa, että eiköhän se mene rutiinilla. Omalle kohdalle nakki napsahtaa ehkä kerran vuoteen.
Ymmärrän kyllä, että meillä kaikilla on perhe-elämää, työkiireitä, omia harrastuksia, lapsilla pyörivät muutkin harrastukset talkoiluineen jne. Jopa allekirjoittaneella on elämässä muutakin puuhaa kuin pyörittää omalla vapaa-ajallani talkoilemalla paria jalkapallojoukkuetta. Olen sitä mieltä, että elämä on valintoja täynnä. Yksinkertaistettuna ajattelen, että lapset ovat vain hetken pieniä. Voin täydestä sydämestäni sanoa, että jalkapalloharrastuksen parissa viettämäni aika onkin rikastuttanut elämääni todella paljon.
Olen ollut tässä joukkueessa jojona jo useamman vuoden, ja olen ollut ylpeä siitä, ettei meillä ole tullut talkoiluvuoroista aikaisemmin napinaa. Eli vielä kertaalleen, jos kahviovuoro ei sovi syystä tai toisesta, vaihtakaa se keskenään tai hommatkaa tilalle tuuraaja.
Meillä on tulossa omien pelien lisäksi myös 26.-28.7.2019 Outokumpu-cup, johon odotan perinteisesti kaikkien kynnelle kykenevien panosta.
Yt. Erja-jojo

Minna

Hei vielä,
TÄSSÄ UUSITTU VUOROLISTA KAHVIOON!

Lappiahallin kahvion talkoovuoro meidän joukkueella viikolla 20 (13.-17.5.19)

Vuorossa:
Ma 13.5 Alavahtola klo 17-2000
Ti 14.5 Sämpi klo 17-2000
Ke 15.5 Lassila klo 17-2000
To 16.5 Svenn klo 17-2000
Pe 17.5 Tuppurainen klo 17-2000

Mikäli olette estyneitä tulemaan omalle vuorolle, täytyy teidän itse hankkia tuuraaja tilalle tai sopia joukkueen sisällä kuka voisi tulla vuoron tekemään.

Ensimmäinen vuorossa oleva hakee avaimen pe 10.5 klo 20.00 mennessä. Ja muistakaa hakea avain ennen omaa vuoroa edellisenä iltana klo 2000 mennessä sekä Whatsapp-ryhmän muistutus avaimen hausta seuraavalle talkoolaiselle.

Kahvion ohjeet Nimenhuudossa (tiedosto/kansio) sekä kahvilassa.

Mikäli kysyttävää olkaa yhteydessä ja jos talkooviikolla (viikko 20) tulee jotakin, yhteys Erjaan.

Terv. Minna V

Minna

Vuorot kiertää ja tavoite että kerran vuodessa oma vuoro sattuu kohdalle. Teillä ollut viime vuonna marraskuussa edellinen.

Niilo

Ok, hoidetaan pois :)